Isä myöntää: ”Charlie Sheen henkisesti lapsen tasolla”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miehen puolikkaat -hittisarjasta äskettäin potkut saanut näyttelijä Charlie Sheen on tänään julki tulleiden väitteiden mukaan sittenkin saamassa mahdollisesti takaisin roolinsa sarjassa. Nyt hänen maineikas näyttelijäisänsä Martin Sheen on kommentoinut poikansa tilannetta.

– Tiedän millaisessa helvetissä hän parhaillaan elää. Minullakin on ollut psykoottisia vaiheita julkisuudessa. Yksi niistä tapahtui kameroiden edessä Apocalypse Now -elokuvan avauskohtauksessa. Tiedän siis mitä hän joutuu parhaillaan kokemaan, 70-vuotias Martin Sheen kertoi brittiläisen Telegraph-lehden haastattelussa.

Isän mukaan poika jatkaa lapsellista käytöstään rajun huumemenneisyytensä takia.

– Kun teet jotain sellaista joka on lähtenyt käsistä, se on vaikea tilanne. Siinä pitää olla rohkeutta. Charlie on nyt 45-vuotias, eikä hän ole enää lapsi. Henkisesti hän on kuitenkin edelleen lapsi. Kun ihminen käyttää huumeita, hän ei aikuistu mieleltään. Sitten kun selviää, jatkaa kehitys siitä mihin se aikoinaan jäi. Silloin ihminen on tunnevammainen.