John Travoltan video suututti lentoemännät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu näyttelijä John Travolta tunnetaan innokkaana lentäjänä. Lentokapteenin koulutuksen saanut supertähti omistaa oman Boeing 707 -matkustajakoneen, jolla hän voi lentää maailman ääriin suoraan takapihallaan olevalta täysikokoiselta kiitotieltä.

Nyt John Travolta nähdään myös australialaisen Qantas-lentoyhtiön koneissa, mutta ainoastaan videon välityksellä. Hänet on nimittäin palkattu esittelemään lentojen turvaohjeita. Kyseinen video esitetään kaikkien Qantasin pitkien lentojen aluksi. Lentohenkilökunta ei kuitenkaan ole ollut tyytyväinen näyttelijän videoon, koska he eivät pidä häntä oikeana lentäjänä. Todellisuudessa Travoltan oma lentokone on kuitenkin Qantasin entinen matkustajakone.

Sunday Telegraph -lehden mukaan henkilökunta pitää videota nolona ja katsoo Travoltan vievän päähuomion pois varsinaisista turvallisuusohjeista, joiden kertominen on videon ensisijainen tarkoitus. Heti videon alussa supertähti toteaa imelästi ”Tässä puhuu kapteeninne. No ei ehkä tänään…”