Jordin Sparks laihdutti huimasti

Viihdeuutiset · Stara.fi

American Idol -kilpailun taannoin voittanut Jordin Sparks on tehnyt näyttävän muodonmuutoksen. Hieman rehevänä kaunottarena tunnetuksi tullut suosikkilaulaja sai taannoin kiinnityksen The Jonas Brothersin kiertueen lämmittelijäksi, joten hän päätti pudottaa painoaan.

Jordin Sparks on pudottanut painoaan muutamassa kuukaudessa henkilökohtaisen kunto-ohjaajansa avulla peräti 15 kiloa. Nyt kova työ on siis tuottanut tulosta ja neitokainen pääsi esittelemään hoikempaa vartaloaan viime viikonloppuna Phoenixissa järjestetyn nyrkkeilyturnauksen punaisella matolla.

Pian American Idol -voittonsa jälkeen Jordin Sparks kertoi People-lehdelle tietävänsä, ettei hän tule koskaan olemaan hoikka. Hänen mielestään liiallinen laihuus ei ole terveellistä. Nyt neitokainen on kuitenkin upeassa kuosissa tulevaa kiertuetta varten.