Rakastettu discotähti kuoli – legendaarinen ääni hiljeni

Viihdeuutiset · Stara.fi

Legendaarinen discotähti Loletta Holloway on kuollut. Hän menehtyi viime yönä 64-vuotiaana. Holloway ansaitsi kannuksensa vuosikymmenien aikana lukuisissa ykköshiteissä, ja häntä pidetään house- ja garagemusiikin maineikkaimpana vokalistina koko maailmassa.

Supertähden kuolemasta kertoi ensimmäisenä Spinning Soul -verkkojulkaisu. Hollowayn manageri Ron Richardson vahvisti suru-uutisen julkaisulle.

Loletta Hollowayn suosituimpiin kappaleisiin lukeutuu Black Box -yhtyeen vuonna 1989 julkaistu houseklassikko Ride On Time. Sen vokaalit perustuivat Hollowayn omaan vuonna 1980 julkaistuun singleen Love Sensation, jonka vokaaliosuuksia on sittemmin lainattu sadoissa muissakin kappaleissa. Kappale julkaistiin uudelleen vuonna 2006. Omalla urallaan Holloway julkaisi kuusi albumia vuosina 1973 – 1980.