Marja Tiuran papukaija-haastattelu naurattaa verkossa – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelainen kansanedustaja Marja Tiura selvisi taannoin ilman syytettä lahjuksen ottamisesta, ja asian tiimoilta häntä haastateltiin tuolloin Yleisradion uutisiin. Haastattelu julkaistiin Yle Areenassa jo helmikuun lopulla, mutta vasta nyt siitä on muodostunut varsinainen nettihitti.

Papukaija-haastatteluksi nimetty video leviää parhaillaan nopeasti esimerkiksi yhteisömedioissa, kuten Facebookissa. Haastattelussa Tiura toistaa lukuisia kertoja samoja vastauksia raskaasta prosessista ja lämpimistä kiitoksista, vaikka kysymykset vaihtuvat.

Tähän mennessä noin kolmeminuuttinen video on katsottu jo 73.300 kertaa ja määrä kasvaa edelleen nopeasti. Katso haastattelu Yle Areenasta tästä linkistä. Eilen Marja Tiura kommentoi videon aiheuttamaa kohua Ilta-Sanomille.

– Ylellä on oikeus laittaa koko haastattelu. Toimittaja kysyi ja mä vastasin, Tiura totesi.