Rähinä Live Tour jyrähtää käyntiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen eturivin hiphop-artistien kiertue Rähinä Live Tour 2011 starttaa tällä viikolla. Jo vuosien ajan Rähinä Liven merkeissä on ollut ainutlaatuinen mahdollisuus kuulla ja nähdä kotimaisen räpin huippunimet yhdessä uusien ja nousevien artistien kanssa.

Tällä viikolla starttaavalle kiertueelle on saatu mukaan koko Rähinä Recordsin artistikaarti: Cheek, Fintelligens, Uniikki, Brädi, Timo Pieni Huijaus, Spekti ja Tasis, sekä uutta polvea edustava ja juuri debyyttialbumillaan kultaa myynyt Puhuva Kone.

Lavalla artistit esittävät suurimmat hittinsä, kaiken kaikkiaan luvassa on yli kaksi tuntia suomalaisen hiphopin juhlaa. Kiertueen ensimmäinen keikka Lahden Finlandia klubilla on jo loppuunmyyty. Rähinä Live 2011 kiertää Suomea seuraavasti:

Pe 25.3 Lahti, Finlandia Klubi (loppuunmyyty)

La 26.3 Helsinki, The Circus (ikärajaton ja K-18 keikka)

Pe 1.4 Turku, Caribia (ikärajaton)

La 2.4 Mikkeli, Mikaeli (ikärajaton)