Selena Gomezin kaula-aukko ihastutti

Viihdeuutiset · Stara.fi

17-vuotias teinipoppari Justin Bieber ja hänen tyttöystävänsä, 18-vuotias laulaja Selena Gomez, ovat seurustelleet jo kuukausien ajan. Seurustelun tultua julki ovat Bieberin fanit lähettäneet Selenalle runsaasti tapppouhkauksia.

Neitokaisen taustavoimat päättivät taannoin, että tappuhkauksien takia Selena Gomez pitää jonkin aikaa matalaa profiilia julkisuudessa. Näin onkin käynyt, mutta keikoilla hän tietenkin käy aivan normaalisti. Nyt Selena on ikuistettu syöpähoitojen hyväksi järjestetyssä Concert For Hope -konsertissa näyttävässä violetissa mekossa, jonka kaula-aukko oli hänellekin poikkeuksellisen suuri.

Asiantuntijat ovat viime aikoina ihmetelleet sitä, että Justin Bieber ei ole julkisuudessa kommentoinut mitenkään tyttöystävänsä saamia tappouhkauksia, sillä kommentoimatta jättämistä voidaan pitää myös hiljaisena hyväksymisenä. Justinin odotetaankin tuomitsevan tappouhkaukset mahdollisimman pian.