Stina Girs: ”Ihan kylmät väreet meni”

StaraTV Viihde · Stara.fi

Parhaillaan käynnissä olevissa Idols-semifinaaleissa kisattiin sunnuntaina ensimmäinen poikien ja tyttöjen yhteinen semifinaali, josta putoava kilpailija selviää tosin vasta ensi torstaina. Staran Chaos Tube -tiimi tapasi laulajat heti esitysten jälkeen.

Vedonlyöntitoimistojen ennakkosuosikiksi nostama Stina Girs kertoi haastattelussa tunnelmiaan siitä kun tuomaristo totesi hänen olevan jo valmis studioon. Kommentti hiveli laulajalupauksen mieltä.

– Vitsi. Mä oon niinku ihan otettu ja ihan kylmät väreet meni. Kyl se tuntui ihan sikahienolta. Mulla on aina se esiintyminen sellainen, että siihen voisi aina laittaa jotain lisää ja niinku potkua takapuoleen ja sen sellaista. Kyllä siihen tulee vielä lisää, Stina Girs totesi Chaos Tube -haastattelussa.