Lady Gaga ja 50 Cent joutuivat The Baseballsin käsittelyyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Baseballs julkaisee odotetun, toisen studioalbuminsa String’n’Stripes 13. huhtikuuta. Albumi on jatkoa vuonna 2009 ilmestyneelle menestysalbumille Strike!, jota on tähän mennessä myyty Suomessa lähes 100.000 kappaletta.

Yhtye vierailee Suomessa levynjulkaisupäivänä ja esiintyy Plan Jäägaalassa, joka esitetään MTV3-kanavalla perjantaina 15. huhtikuuta.

Ensimmäisenä singlenä kuullaan 50 Centin kappale Candy Shop, josta The Baseballs on karistanut pois gangsteri-meiningin ja tuonut kappaleeseen hempeyttä, sekä keväistä groovia. Uudella albumilla The Baseballs pysyy uskollisena linjalleen ja tulkitsee 50- ja 60-luvun tyylillään tuttuja hittikappaleita. Tällä kertaa yhtyeen käsittelyyn ovat päätyneet kappaleet kuten California Girls (Katy Perry), Paparazzi (Lady Gaga), Not a Girl, Not Yet a Woman (Britney Spears).

Kun The Baseballs julkaisi debyyttialbuminsa Strike! vuonna 2009, kääntyi kolmen laulajan Samin, Bastin ja Diggerin elämä päälaelleen. Levy nousi listojen kärkeen ympäri Eurooppaa ja yhtye suuntasi lähes 18 kuukautta kestäneelle kiertueelle, esiintyen sadoilletuhansille ihmisille.

Strike! nappasi Suomen virallisen albumilistan ykköspaikan haltuunsa 13 viikoksi ja se palkittiin Emma-gaalassa vuoden 2009 myydyimpänä albumina. Platinaraja rikkoutui myös Ruotsissa, Norjassa ja Hollannissa. Tuplaplatinaa The Baseballs pokkasi Sveitsissä ja hopeaa Iso-Britanniasta. Kultaraja rikkoontui myös yhtyeen kotimaassa Saksassa.