Urheilutoimittaja pyöritti prostituutiorinkiä – 17 vuoden vankilatuomio uhkaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiotoimittajien palkkapussit eivät ainakaan Suomessa ole kovin muhkeat, mutta ilmeisesti myös Yhdysvalloissa hyvään toimeentuloon tarvitaan hieman sivubisneksiä. Nyt eräs urheilutoimittaja on nimittäin jäänyt kiinni prostituutioringin pyörittämisestä.

New Hampshiressä asuva moninkertaisesti palkittu urheilutoimittaja myönsi perjantaina oikeudessa tehneensä prostituutiolla bisnestä Massachusettsissä. Mies passitettiin saman tien vankilaan yhteensä seitsemästä syytekohdasta, joista yksin oli todistajan uhkaileminen. Jokaisesta seitsemästä syytekohdasta voi tulla 2,5 vuoden vankeustuomio.

Urheilutoimittaja voidaan tuomita pahimmassa tapauksessa 17,5 vuodeksi vankilaan, mikäli hänet katsotaan syylliseksi jokaiseen syytekohtaan. Naiset kertoivat harrastaneensa seksiä toimittajan kanssa ennen ”palkkaustaan”. Heitä tarjottiin seuralaisiksi muiden muassa sitä varten perustetulla verkkosivustolla sekä suositulla Craigslist-sivustolla. Mies jäi kiinni, kun erään hotellin työntekijät ryhtyivät epäilemään tilannetta ja hälyttivät poliisit paikalle.