Uskomaton saavutus: Yksijalkainen mies voitti painimestaruuden – katso video

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Urheilu on parhaimmillaan hyvää viihdettä, ja nyt Yhdysvalloissa on saatu seurata harvinaislaatuisen viihdyttävää painiottelua. Kyseessä oli NCAA-painimestaruuden finaaliottelu, jossa vastakkain olivat Anthony Robles ja Matt McDonough.

Lauantaina nähty ottelu oli muuten varsin perinteinen, mutta The Arizona Staten painijoukkuetta edustaneella Anthony Roblesilla on vain yksi jalka. Ilman toista jalkaa syntynyt mies halusi näyttää, että myös yksijalkaiset kykenevät samoihin suorituksiin kuin muutkin ihmiset, ja hän onnistui osoittamaan sen voitettuaan painimestaruuden selvin pistein 7-1.

anthony robles

– Minulla oli paljon perhosia vatsassa. Luulen, että tänä vuonna suurin ero nähtiin mentaalitasolla. Olin nyt jokaisessa ottelussa erittäin rentoutunut ja rauhallinen. Tosin ennen viimeistä ottelua vatsani oli täynnä perhosia ja minusta tuntui kuin olisin pian oksentanut. Olin niin peloissani, että purskahtin lähes itkuun, Anthony Robles kertoi NBC Sports -ohjelmassa.