Amanda Seyfried verhosi muotonsa lenkkiasuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muutama vuosi sitten Mamma Mia! -elokuvan myötä läpimurtonsa tehnyt Amanda Seyfried on jo vakiinnuttanut paikkansa viihdelehtien sivuilla. Parhaillaan kaunotar tähdittää Little Red Riding Hood -Punahilkka -elokuvaa yhdessä Gary Oldmanin kanssa.

Esquire ja GQ -lehdissä rohkeissa kuvissa poseerannut 25-vuotias näyttelijätär on nyt kuvattu lenkkeilemässä, mutta leffakaunotar ei ollut juuri kiinnittänyt huomiota asunsa edustavuuteen. Amanda harrasti nimittäin liikuntaa yllättävän arkisessa asussa, jolla hän oli verhonnut muhkeat muotonsa.

Äskettäin Amanda paljasti, että hänen taustatiiminsä vaati häntä ottamaan Botoxia kasvoihinsa, jotta tämä pysyisi tarpeeksi kauniina vaativassa elokuvamaailmassa. Ilman operaatiota hän olisi vaarassa jäädä roolien ulkopuolelle.

– Sanoin heille, että helvetti vieköön! Olemme kuitenkin Hollywoodissa, ja minä olen valtavilla valkokankailla. Nykyisillä digitaalisilla kameroilla kuvassa erottuvat pienimmätkin rypyt, Amanda Seyfried totesi Elle-lehdelle.

Chloe-elokuvassa myös alastomana nähty Amanda Seyfried kuvaa parhaillaan uutta Now-elokuvaansa. Taannoin hänet nähtiin suutelemassa Megan Foxia Jennifer’s Body -elokuvassa ja samalla tavalla hän on suudellut valkokankaalla myös esimerkiksi Julianne Moorea. Vuonna 2008 Moviefone-lehti rankkasi järjestykseen Hollywoodin kuumimmat nuoret nimet. Mukana oli myös Amanda Seyfried, joka mahtui tuolloin kymmenen kärkeen.