Charlie Sheenin tilanteessa olennainen parannus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miehen puolikkaat -hittisarjasta äskettäin potkut saanut näyttelijä Charlie Sheen on eilen julki tulleiden väitteiden mukaan sittenkin saamassa mahdollisesti takaisin roolinsa sarjassa. Nyt hänen tilanteensa on saanut toisenkin merkittävän käänteen parempaan.

Taannoin Sheenin ex-vaimon Brooke Mueller sai oikeudelta Sheenille lähestymiskiellon itseensä ja pariskunnan lapsiin. Tuolloin poliisi haki lapset Sheenin luota. Nyt Mueller on kuitenkin tullut toisiin ajatuksiin, eikä hän enää vaatinut lähestymiskiellon jatkamista. Kielto päättyi eilen tiistaina, joten Sheen saa taas tavata lapsensa viikkokausien tauon jälkeen.

Asiasta uutisoi Hollywood Reporter, jonka mukaan Muellerin asianajaja ilmoitti tuomioistuimelle päämiehensä luopuvan vaatimuksistaan. Tulossa olisi ollut suurempikin oikeudenkäynti, sillä aiemmmin Brooke Mueller uhkasi vaatia oikeutta myöntämään hänelle yksinhuoltajuuden perheen lapsiin. Sittemmin pari pääsi sopuun asiassa.