80-luvun kulttibändi Duran Duran kesällä Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin yhtyeisiin erityisesti 80-luvulla lukeutunut Duran Duran saapuu konsertoimaan Suomeen ensi kesänä. Bändi nousee lavalla Helsingin KaisaFest 2011 -tapahtumassa lauantaina 18. kesäkuuta.

Tänä vuonna kolmannen kerran järjestettävä KaisaFest saa odotettua jatkoa kesäkuussa, kun Kaisaniemen puistoon nousee jälleen maamme suurin konserttiteltta. KaisaFest toteutetaan tänä vuonna kaksipäiväisenä ja kesäistä lauantaipäivää puistossa vietetään totuttuun tapaan huippuartistien esityksistä nauttien. Lauantain päätähtenä nähdään englantilainen, lukuisista popin klassikoihin lukeutuvista hiteistään tunnettu Duran Duran. Jättimäisen konserttiteltan lavalla lämmittelijöinä nähdään special guest-artisteja, joiden nimet julkistetaan myöhemmin.

Englantilainen Duran Duran perustettiin vuonna 1978 ja yhtye nousi kuuluisuuteen kokoonpanolla, johon kuului vokalisti Simon Le Bon, kosketinsoittaja Nick Rhodes, basisti John Taylor, kitaristi Andy Taylor ja rumpali Roger Taylor. Nimensä yhtye sai vuonna 1968 ilmestyneestä scifi-elokuvasta Barbarella, jossa esiintyi tiedemieshahmo nimeltä Durand-Durand.