Jwoww, miten uhkea bikinivartalo

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohutun Jersey Shore -realitysarjan naistähti Jwoww, eli Jenni Farley, on ollut talven aikana ongelmissa alastonkuviensa takia. Hänen entinen poikaystävänsä Thomas Lippolis uhkaa nimittäin vuotaa julkisuuteen hallussaan olevat kuvat. Oikeus on kuitenkin määrännyt kuvat tilapäiseen levityskieltoon.

Nyt paparazzit ovat kuvanneet Jwoww’n esittelemässä bikinivartaloaan hotellin uima-altaalla Miamissa, Floridassa. Näyttävä julkkistähti palvoi aurinkoa tummanruskeissa bikineissä.

Jwoww sai syyskuussa Playboy-lehdeltä 400.000 dollarin tarjouksen alastonkuvissa poseeraamisesta. Hän joutui kuitenkin perumaan suunnitelmansa, sillä realityohjelman sopimus ei antanut mahdollisuutta nakukuviin. Jersey Shore -sarjan huhutaan parhaillaan loppuvan seuraavan tuotantokauden jälkeen, joten viimeistään silloin Jwoww pääsisi poseeraamaan miestenlehdessä. Realitysarjan viimeisellä kaudella ryhmää seurataan Italiassa ja Jerseyssä.