Katherine Heigl nautiskeli bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Greyn Anatomia -televisiosarjassa aikoinaan läpimurtonsa näyttelijänä tehnyt Katherine Heigl on sittemmin jättänyt television ja siirtynyt pääasiassa valkokankaalle, koska leffojen tekemiseen kuluu huomattavasti vähemmän aikaa kuin televisiosarjoihin.

Muutama päivä sitten Katherine Heigl kuvattiin nauttimassa hyvin ansaitusta aurinkolomasta bikineihin verhoutuneena. Nyt Heigl poseeraa jälleen samassa asussa aurinkoa palvomassa.

Katherine Heigl on elokuvaurallaan keskittynyt lähinnä komedioihin. Näyttelijätär on nähty pääosissa muiden muassa elokuvissa Paksuna, The Ugly Truth ja Killers. Viimeksi Heigl on nähty Suomenkin valkokankaalla elokuvassa Saman katon alla. Parhaillaan näyttelijättärellä on työn alla komedia New Year’s Eve, jonka pääosan hän sai ikään kuin vahingossa. Kyseisen elokuvan pääosaan oli jo kiinnitetty Halle Berry, mutta hän joutui luopumaan roolistaan keskittyäkseen tyttärensä huoltajuuskiistaan. Näin ollen Heigl kiinnitettiin kyseiseen päärooliin Berryn tilalle.