Keira Knightley riisui hajuvesimainokseen – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elokuvakaunotar Keira Knightley oli taannoin otsikoissa, kun hän paljasti uransa jatkon olleen kolme vuotta sitten vaakalaudalla harkitessaan vakavasti alalta vetäytymistä. Nyt kaunotar nähdään riisumassa televisiomainoksessa.

Kyseessä on Coco Mademoiselle -hajuveden mainoksesta, jossa Keira nähdään sensuellina valokuvamallina. Kuvausten tiimellyksessä hän poseeraa myös sängyllä, jossa myös vaatteet saavat kyytiä. Taannoin Keira erosi Rupert Friendistä viiden vuoden seurustelun jälkeen. Eron kerrotaan johtuneen ongelmista, joita Keiran ura on parisuhteelle luonut. Miesystävä Friend ei pitänyt huomiosta, jota Keira sai osakseen.

– He olivat yhdessä kauan, mutta se ei vain enää toiminut. Rupert ei pitänyt siitä miten valokuvaajat seurasivat heitä. Keira hyväksyi sen, koska se oli seuraus hänen urastaan. Tämä vaikutti kuitenkin suhteen tasapainoon. Paineet kasvoivat liian suuriksi, ja sen vuoksi he päättivät erota. Asiasta keskusteltiin jo joulukuussa, ja nyt se on virallista. Keira ja Rupert aikovat säilyttää kuitenkin tästä huolimatta ystävyytensä, lähde kertoi The Sun -lehdelle.