Huumeskandaali: Ruotsin Big Brotheriin salakuljetettu huumeita tennispalloissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen edellinen Big Brother -tuotantokausi sujui pääosin erittäin rauhallisissa merkeissä, sillä talossa ei nähty edes varsinaista seksiä aikaisempien kausien tapaan. Tylsä tuotantokausi jäisi koska tahansa jalkoihin länsinaapurin touhuille, sillä Ruotsin BB-talossa on nähty skandaalimaisia piirteitä.

Kerroimme pari viikkoa sitten Ruotsin tilanteesta, sillä siellä on kohistu kauden erikoisista tapahtumista, ja myös poliisi oli kiinnostunut talon tapahtumista. Heti kauden alkajaisiksi yksi mieskilpailija vietiin nimittäin sairaalahoitoon, kun hän alkoi sekoilla pahemman kerran. Myös hänen tyttöystävänsä sai lähtöpassit, ja pian perään myös toinenkin naiskilpailija. Kaikki kolme olivat alkaneet käyttäytyä sekavasti kesken kaiken. Tuolloin syyksi epäiltiin huumeita, ja poliisi vahvisti harkitsevansa kotietsintää BB-talossa.

Nyt Nyheter 24 uutisoi, että kaksi talosta jo häädettyä asukasta on vahvistanut epäilyt oikeiksi. Heidän mukaansa taloon on salakuljetettu huumeita, kuten ekstaasia. Huumeet on saatu taloon talon pihamaalle ulkopuolelta heitettyihin tennispalloihin piilotettuna. Häädetyistä Tobias Holm on ottanut syyn niskoilleen ja väittää huumeiden olleen toimitettu hänelle. Tuotantoyhtiö ilmoitti aiemmin yrittäneensä kaikkensa kilpailijoiden taustojen selvittämiseksi ja tarkastaneensa muiden muassa asukkaiden mahdolliset rikosrekisterit.