Hiphop-tähden 14-vuotias pikkuveli kuoli traagisesti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen hiphop-tähti Soulja Boy, oikealta nimeltään DeAndre Ramone Way, joutui joulukuussa naamioituneiden miesten rajun aseellisen ryöstön kohteeksi silloisessa kodissaan Georgiassa. Nyt hän on saanut suru-uutisia.

Soulja Boy kertoi Twitter-blogissaan pikkuveljensä kuolleen, mutta ei kertonut kuolinsyytä. Media Take Out -julkaisun saamien tietojen mukaan pikkuveli Deion Jenkins menehtyi auto-onnettomuudessa sunnuntai-iltana.

Soulja Boy

Taanoisen ryöstön jälkeen Soulja Boy varusti turvamiehensä aseilla ja hankki kotiinsa lähes kaikki kuviteltavissa olevat turvalaitteet. Myös artisti itse kantaa jatkossa asetta aina kun se on mahdollista. Hän on kertonut PopEater-julkaisulle ettei tunne oloaan enää turvalliseksi ilman asetta. Hän aikoo kerrata joulukuisen illan tapahtumia myös seuraavan albuminsa lyriikoissa.