Tissipäivä oli menestys – nyt tulee Kives Keskiviikko

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maanantaina Suomessa vietetiin leikkimielistä Tissien arvostuspäivää, joka muodostui Facebookin pilasivusta yllättäen valtavaksi nettihitiksi ja sai yhteisöpalvelussa peräti 75.000 osallistujaa. Teemapäivän tarkoituksena oli osoittaa kunnioitusta naisten rinnoille

Nyt Tissien arvostuspäivä on saanut myös miehisen vastineen, sillä ensi viikon keskiviikkona vietetään – jälleen yhtä leikkimielistä – teemapäivää Kives keskiviikkoa. Sen suosio on vielä huomattavasti jäljessä esikuvaansa, mutta tissipäiväkin keräsi valtaosan osallistujistaan vasta teemapäivän aikana.

Tissipäivänä miesten oli luvallista sanoa naisille ”Hei, sulla on hyvät tissit”, mutta ainakaan toistaiseksi kivespäivään ei liity vastaavaa slogania. Yleensä piilossa olevia miehen sukupuolielimiä onkin normaalisti hieman vaikeampi vertailla ainakaan ihmisten normaalissa kodin ulkopuolisessa kanssakäymisessä.

Kives keskiviikko