Urheilutähdelle vankeustuomio teinitytön raiskauksesta

Ohhoh! · Stara.fi

Yhdysvalloissa kohistiin taannoin seksiskandaalista, kun realityohjelmassakin taannoin kisannut NFL-legenda Lawrence Taylor pidätettiin epäiltynä teinitytön raiskauksesta. Pian tapauksen julkitulon jälkeen selvisi, että maksullinen nainen oli ollut 16-vuotias tyttö, joka oli pakotettu Taylorin seksikumppaniksi 300 dollarista.

51-vuotias Lawrence Taylor on nyt tuomittu kuudeksi vuodeksi ehdonalaiseen vankeuteen, eli hän selvisi yllättäen ilman vankilaan passittamista. Lievä tuomio johtuu siitä, että Taylor teki asiassa sopimuksen, jossa hän tunnusti tekonsa. Tuomion perusteella mies joutuu lisäksi ilmoittautumaan seksirikollisten rekisteriin. Raiskaus tapahtui New Yorkissa sijaitsevassa Holidome-hotellissa.

New York Giants -joukkueessa vuosina 1981 – 1993 pelannut NFL-tähti pidätettiin myös marraskuussa epäiltynä kolarista ja kolaripaikalta pakenemisesta Floridassa. Sitä ennen hän on ollut tekemisissä viranomaisten kanssa muiden muassa huumeiden takia. Lawrence Taylor oli viime vuonna mukana Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa.