Ihmepelastuminen: Delfiininpoikanen 12 päivää riisipellolla

Ohhoh! · Stara.fi

Japanin katastrofissa ihmisten lisäksi kärsivät myös monet eläimet, ja niistä otsikoissa ovat olleet erityisesti koirat. Nyt Japanissa iloitaan kuitenkin myös erään toisen ihmiselle läheisen lajin yksilön pelastumisesta. Riisipellolta on nimittäin löytynyt delfiininpoikanen.

Asukkaat löysivät nuoren delfiinin noin puolentoista kilometrin päästä merenrannasta, kun tsunami oli kuljettanut pienokaisen riisipellolle. Kaikeksi onneksi pellolla oli juuri sen verran vettä, että delfiini selviytyi pellolla kahdentoista päivän ajan. Viimein eläinkaupan omistaja Ryo Taira pelasti pien0kaisen kantamalla sen takaisin mereen. Katso kuva tästä.

Asahi Shimbun -lehden mukaan paikallinen asukas oli ilmoittanut 32-vuotiaalle Tairalle delfiinistä. Tairan päästyä paikalle delfiininpoikanen oli erittäin matalassa vedessä. Mies nappasi poikasen käsivarsilleen ja kantoi mereen. Sitä ennen se oli kääritty märkiin pyyhkeisiin. Eläin oli pelastajansa mukaan todella heikossa kunnossa ja sen ansiosta se olikin mahdollista saada kiinni. Meressä se kuitenkin virkosi nopeasti ja ui matkoihinsa.