Holly Madison taas vapailla markkinoilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehdestä ja lehden perustajan Hugh Hefnerin entisenä tyttöystävänä tunnetuksi tullut Holly Madison on nykyisin yksi Las Vegasin seuratuimpia julkkistähtiä. Nyt Holly on eronnut miesystävästään ja on jälleen sinkku.

Twitterissä toisensa alunperin tavanneet Holly Madison ja muusikko Jack Marakat ovat päättäneet suhteensa. Hollyn tiedottaja vahvisti erouutisen E! Onlinelle ja kertoi eron olleen molempien yhteinen päätös. Marakat on baltimorelaisen All Time Low -yhtyeen kitaristi. He ehtivät seurustella kymmenen kuukauden ajan, mutta toivat suhteensa julkisuuteen vasta viime uudenvuodenaattona. Heti erouutisen jälkeen Holly nähtiin juhlimassa railakkaasti Las Vegasissa.

Äskettäin Holly Madison poseerasi ilman kuvankäsittelyä Life & Style -lehden teemanumerossa, jossa kaunottaret myönsivät että heillä on selluliittiä. Katso kuva tästä.

31-vuotias Holly Madison, alkuperäiseltä nimeltään Holly Cullen, on amerikkalainen malli ja televisiokasvo, joka tuli aikanaan tunnetuksi Playboy-moguli Hugh Hefnerin tyttöystävänä The Girls Next Door -realitysarjassa. Sittemmin hän on poseerannut Playboy-lehdessä ja esiintynyt alastomana esimerkiksi turkiksia vastustaneessa kampanjassa. Madison on nähty myös valkokankaalla elokuvissa The Last Broadcast, Scary Movie 4, The House Bunny ja The Telling. Madison kiinnitettiin toukokuussa Kelly Monacon tilalle Las Vegasin maineikkaaseen Peepshow-esitykseen.