Housut putosivat täyden katsomon edessä

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Erityisesti teini-ikäisenä erilaiset julkiset esitykset voivat aiheuttaa noloja tilanteita, mikäli kaikki ei mene suunnitelmien mukaan. Nyt eräs epäonninen parikymppinen nuori mies on osoittanut ensiluokkaista sinnikkyyttä hänen housujensa pudottua täpötäyden katsomon edessä.

20-vuotias Keenan Stone oli esittelemässä kiinalaisia itsepuolustustaitojaan UCLA Collegiate Tournament -kilpailussa Los Angelesin UCLA-yliopiston tatamilla, kun hänen asunsa housut putosivat yllättäen nilkkoihin. Virginian yliopiston opiskelijalla on pitkä tausta eri itsepuolustuslajeista, kuten taekwondosta.

Kokemus todennäköisesti auttoi häntä housujen narujen pettäessä. Nuori mies jatkoi nimittäin esityksensä loppuun ilman housuja. Esityksessä nähtiin tosin muutaman sekunnin tauko, kun Stone riisui housunsa kokonaan ja jatkoi esitystä alushoususillaan. Myöhemmin hän kiitteli että oli aamulla valinnut ylleen kunnolliset alushousut.