Jenn Stergerin rintavako varasti huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen urheilutoimittaja Jenn Sterger nousi taannoin hetkessä otsikoihin sen jälkeen, kun urheilulegenda Brett Favre jäi kiinni neitokaiselle lähettämistään rohkeista alastonkuvista ja seksiä tihkuvista tekstiviesteistä.

Nyt julkkistähti on ikuistettu viettämässä iltaa julkkisjuhlissa chicagolaisessa urheilubaarissa. Valokuvaajille innokkaasti poseerannut televisiokaunotar oli pukeutunut kireään harmaaseen toppiin, joka nosti hänen rintamuksensa selvästi pääosaan.

The Daily Line -urheiluohjelmaa toimittava Jenn Sterger vahvisti taannoin Deadspin-julkaisun mukaan saaneensa Favrelta kuvien lisäksi myös ronskeja vastaajaviestejä. Sittemmin televisiokaunotar käytti tilaisuutensa hyväksi ja rahastanut saamallaan julkisuudella poseeraamalla Maxim-miestenlehden alastonkuvissa.