Opettaja vonkasi oppilaansa sänkyyn viinan voimalla

Ohhoh! · Stara.fi

Yhdysvalloista tulee tasaisin väliajoin uutisia koulujen naispuolisista opettajista, joilla on ollut seksisuhde teini-ikäisiin oppilaisiinsa. Kyseessä on vakava asia, josta on tosin tehty pilaa muiden muassa South Park -animaatiosarjassa.

Nyt loputtomalta tuntuva lista on kasvanut jälleen yhdellä tapauksella, kun englantilaisen naisopettajan väitetään houkutelleen yläasteen teini-ikäsen tyttöoppilaansa lesbosuhteeseen tarjoamalla hänelle alkoholia ja tupakkaa. 38-vuotiaan naisopettajan oikeudenkäynti alkoi viime viikolla. Blackpoolissa sijaitsevan koulun opettaja kiistää kaikki syytökset ja väittää oppilaan valehtelevan. Hän kiistää myös olevansa lesbo.

Syyttäjän mukaan opettaja aloitti tytön kanssa lesbosuhteen tytön ollessa vasta 13-vuotias. Syyttäjän mukaan koulukiusattu tyttö oli haavoittuvainen ja kyseenalaisti oman seksuaalisuutensa. Teko tapahtui syyskuun 2002 ja huhtikuun 2004 välisenä aikana, mutta vasta nyt se on päätynyt oikeuteen saakka. Opettaja voi joutua vankilaan mikäli hänet todetaan syylliseksi.