Paris Hilton: ”En ikinä koskisi mustaan mieheen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Paris Hilton esiintyi taannoin Brasiliassa muotinäytöksessä vierailevana mallina, kun aikaisemmin langanlaihana pidetty Hilton esitteli vaatteita huomattavasti pulleammassa kunnossa. Äskettäin 30-vuotta täyttäneestä superjulkkiksesta on nyt julkaistu mehukas paljastuskirja.

New York Times ja Rolling Stone -lehtien entinen toimittaja Neil Straussin kirjoittama paljastuskirja Everyone Loves You When You’re Dead paljastaa Paris Hiltonin ja hänen perheensä yksityiselämään liittyviä asioita. Kirja perustuu haastatteluun, jonka Hilton antoi 18-vuotiaana, ennen julkista läpimurtoaan. Haastattelussa Paris kertoi myös tapaamisestaan näyttelijä Vin Dieselin kanssa.

– Suutelimme, mutta kun menimme jonnekin jossa oli kirkkaampi valo, minä huomasin että hän on mustaihoinen. Silloin pyysin anteeksi ja lähdin. En voi sietää mustia miehiä. En koskaan koskisi sellaiseen, se on ällöttävää. Riittää, että kundissa on prosentti mustaa, Paris Hiltonin väitetään kertoneen haastattelussa.

Pari päivää aiemmin kirjasta paljastui kohta, jonka mukaan Paris Hilton kertoi hankkineensa silikonirinnat jo 14-vuotiaana. Hänen äitinsä vaati kuitenkin poistamaan silikonit saatuaan tietää niistä.