Rihanna pelkissä sukkahousuissa kaupungilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosittu r&b-tähti Rihanna muutti tyyliään merkittävästi seksikkäämmäksi tehdessään paluun taannoisen pahoinpitelynsä jälkeen. Hänen promokuvansa ja esiintymisasunsa muuttuivat nimittäin tuolloin kertaheitolla selvästi aikaisempaa rohkeammiksi.

Sittemmin Rihanna on pitänyt tämän hyväksi havaitsemansa linjan, sillä hän on tasaisin väliajoin otsikoissa paljastavien asujensa takia. Viime viikonloppuna laulaja kuvattiin koleassa Lontoossa, jossa hän oli markkinoimassa tuoreinta Loud-albumiaan. Supertähti poistui nimittäin yllättäen hotellistaan kaupungille ilman varsinaisia housuja.

Housujen tilalle poptähti oli laittanut jalkaansa ainoastaan leopardikuvioiset stay-upit. Jalassaan hänellä oli Christian Louboutinin korkokengät. Amerikkalaiset viihdelehdet ovat nyt ihmetelleet paljastavaa asunvalintaa ja todenneet, että pikaisen vilkaisun perusteella supertähteä olisi voinut asunsa perusteella luulla vaikkapa maksulliseksi naiseksi. Äskettäin Rihanna oli mukana myös Pariisin muotiviikoilla.