Entinen teinimalli paljasti rintansa – kynätesti heittämällä läpi – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teini-ikäisenä kansainvälistäkin menestystä niittänyt mallikaunotar Stephanie Seymour poseeraa tuoreissa kuvissa lomatunnelmissa. Hänet on nimittäin viime päivinä ikuistettu useaan otteeseen nauttimassa rantaelämästä St. Bartsin lomasaarella.

Paparazzikuvaajat bongasivat Seymourin viime viikolla, kun tämä oli miesystävänsä kanssa viettämässä aurinkoisesta vapaapäivästä uima-altaalla. Nyt nuo bikinikuvat ovat kuitenkin jo historiaa, sillä takavuosien mallikaunotar on paljastanut altaalla yllättäen myös terhakat rintansa.

42-vuotias amerikkalainen Stephanie Seymour tunnetaan mallina ja näyttelijänä. Hän sai mallisopimuksen jo 14-vuotiaana osallistuessaan arvostettuun mallikilpailuun. 16-vuotiaana Seymour oli ensimmäisen kerran kohuotsikoissa, kun selvisi että hänellä oli suhde Elite-mallitoimiston naimisissa olevaan johtajaan. Sittemmin hän on poseerannut kymmenissä mainoskampanjoissa ja yli 300 kertaa lehtien kansikuvissa. Vuonna 1993 Stephanie Seymour poseerasi Playboy-lehdessä. Näyttelijäurallaan Seymour on nähty muiden muassa Kova laki -sarjassa.