Tanssii tähtien kanssa -suosio hiipuu – stripparitangosta pelastus?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin vielä edellisellä tuotantokaudellaan suurta suosiota nauttinut Tanssii tähtien kanssa alkaa mahdollisesti olla maailmalla jo hiipumaan päin. Tästä on nimittäin osoituksena Yhdysvalloissa juuri alkaneen kauden selvästi aikaisempaa heikommat katsojaluvut.

Uuden tuotantokauden katsojamäärät ovat olleet keskimäärin 22,3 miljoonaa, kun vielä edellisellä kaudella ohjelma veti ruutujen ääreen keskimäärin 24,2 miljoonaa katsojaa. Kauden kaksituntista avausjaksoa seurasi äskettäin ohjelman 18 – 49-vuotiaiden kohderyhmästä peräti 20 prosenttia vähemmän kuin aiemmin. Eilen Yhdysvalloissa vihjattiin, että tanssikilpailussa nähdään jatkossa ehkä myös stripparitanko tanssilattialla. Ohjelmassa on siis mahdollisesti luvassa tankotanssia, mikä kiinnostanee myös katsojia.

Yhdysvalloissa samaan aikaan kilpailevilla kanavilla esitetään House, Mad Love ja How I Met Your Mother -suosikkisarjoja. Hollywood Reporter kertoi katsojamittauksista, että Charlie Sheenin sekoilujen myötä kovasti otsikoissa ollut Miehen puolikkaat veti katsojia maanantai-iltana 9,1 miljoonaa, kun samaan aikaan esitetty Gossip Girl -sarjan uusinta joutui tyytymään vain 529.000 katsojaan. Suomessa pian alkavaa Event-sarjaa seurasi neljä miljoonaa katsojaa.