Tiger Woodsin tyttöystävän karmaiseva pidätyskuva julkaistiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin kuinka golf-tähti Tiger Woods on lehtitietojen mukaan löytänyt elämäänsä uuden rakkauden viimevuotisen avioeronsa jälkeen. Suomalaiset sukujuuret omaava nuori kaunotar on 22-vuotias opiskelija Alyse Lahti Johnson. Nyt Alysen pidätyskuva on vuotanut julkisuuteen.

Vähemmän mairittelevassa pidätyskuvassa miljonäärin tuore tyttöystävä nähdään karmaisevassa kunnossa. Kuva on varsin tuore, sillä se on ikuistettu poliisiasemalla viime vuoden lokakuussa sen jälkeen kun Alyse oli pidätetty rattijuopumuksesta. Aiemmin Alysea pidettiin Tigerin ex-vaimo Elin Nordegrenin kaksoisolentona, mutta tuoreen kuvapaljastuksen jälkeen tilanne onkin aivan toinen.

Alyse Lahti Johnsonin biologinen isä Jeff Lahti tuli aikoinaan tunnetuksi urheilutähtenä, sillä hän pelasi menestyksekkäästi St. Louis Cardinalsin riveissä baseballia 70 – 80-lukujen vaihteessa. Johnsonin isäpuoli Alistair Johnston on Woodsia edustavan manageritoimiston johtaja, ja hänen kauttaa Tiger Woods tapasi tulevan tyttöystävänsä ensimmäisen kerran jo kun tämä oli vasta 7-vuotias pikkutyttö. Tiger ja Alyse ovat seurustelleet TerezOwens.com -verkkojulkaisun mukaan jo kuukausien ajan. Johnson opiskelee parhaillaan Northwoodin yliopistossa. Floridassa.