Wiz Khalifa esiintyy elokuussa Jurassic Rockissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hittilistojen kärkeen Black And Yellow -kappaleella noussut hiphop-artisti Wiz Khalifa julkaisee odotetun Rolling Papers -nimisen albumin 30. maaliskuuta. 12. elokuuta Khalifa esiintyy Suomessa Jurassic Rockissa.

Levyltä lohkaistu ensimmäinen single Black And Yellow on noussut hitiksi ympäri maailmaa. Kappale on paistatellut Billboard -listan ykkösenä Yhdysvalloissa ja sen musiikkivideota on katsottu Youtubessa jo yli 55 miljoonaa kertaa. Myös Suomessa kappale on pysytellyt Spotifin kuunnelluimpien kappaleiden joukossa julkaisustaan lähtien.

Biisi on tullut tutuksi myös Entourage-ohjelman trailerista. Rolling Papers -albumin takaa löytyvät huipputuottajat Benny Blanco, Jim Jonsin ja Stargate, joka vastasi myös Black And Yellow -hitistä.

Wiz Khalifan viime vuosi on ollut huikea ja saanut fanit polvilleen odottamaan uutta albumia. Yhdysvalloissa viime vuonna tehdyn Waken Baken Tour -kiertueen kaikki konsertit olivat loppuunmyytyjä ja Wiz Khalifaa suitsutettiin mediassa. Khalifa nimettiin mm. kolmanneksi eniten nousevista nimistä hakupalvelu Googlessa ja arvostettu The Source –lehti nimesi räppärin Vuoden tulokkaaksi.