Adriana Lima palasi rintavampana kuin koskaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialaissyntyinen supermalli Adriana Lima on valittu pariinkin kertaa maailman haluttavimmaksi naiseksi. Viime vuoden ystävänpäivänä kaunotar asteli alttarille NBA-koripalloilija Marko Jaricin kanssa ja vuonna 2009 hän synnytti perheeseensä esikoisen.

Mallikaunotar nähtiin aiemmin runsaasti mainoskuvissa, mutta häiden jälkeen hän on ollut otsikoissa selvästi viime vuotta harvemmin. Nyt kaunottaren fanien odotus on kuitenkin jälleen palkittu, kun Adriana Lima nähdään poseeraamassa alusvaatemainoksen kuvissa rintavampana kuin koskaan. Kuvien perusteella huippumalli on aavistuksen pyöreämmässä kunnossa kuin ennen raskautta.

Bahialla Brasiliassa syntynyt 28-vuotias Adriana Lima äänestettiin vuonna 2005 Askmen.com -julkaisun äänestyksessä maailman haluttavimmaksi naiseksi. Kaunotar on tällä hetkellä maailman neljänneksi parhaiten palkattu supermalli. Aiemmin hänet yhdistettiin rocktähti Lenny Kravitziin, mutta molemmat kiistivät suhteen ja ilmoittivat olevansa vain ystäviä.