Alessandra Ambrosio upeissa kuvissa bikineillä ja ilman

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kirkkaimpaan tähtikaartiin lukeutuva Alessandra Ambrosio on nykyisin yksi maailman kauneimmista äideistä, sillä hän synnytti esikoisensa reilut kaksi vuotta sitten elokuussa. Synnytyksen jälkeen hän palasi ennätysnopeasti takaisin mallimaailmaan.

Viime päivinä mallikaunotar on jälleen aktivoitunut urallaan, sillä hänet on tällä viikolla nähty jo useampaankin otteeseen näyttävissä mallikuvissa ja lehtien kansissa. Nyt Alessandra Ambrosio poseeraa upeassa bikinikunnossa GQ-lehden Brasilian version kannessa ja sisäsivuilla. Kuvissa hänet nähdään myös yläosattomissa.

27-vuotias Alessandra Ambrosio on tullut tunnetuksi esimerkiksi Sports Illustrated -lehden uimapukunumeroista sekä Victoria’s Secret -mallina ja poseerannut alastomana Bruno-leffahahmon kanssa. Hänet valittiin viime vuonna maailman kuudenneksi haluttavimmaksi naiseksi. Jamie Mazurin kanssa seurustelevaa huippumallia on kutsuttu myös “mallimaailman tulevaisuudeksi” ja uudeksi Tyra Banksiksi. Hänet nähtiin taannoin cameo-roolissa James Bond -leffa Casino Royalessa. Alessandra tienaa nykyisin noin kuusi miljoonaa dollaria vuodessa.

alessandra ambrosio gq