BB-julkkiksen vaalikampanja hämmentää: ”Kikkeli kovana”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan eduskuntavaaleissa Piraattipuolueen ehdokkaana oleva realityjulkkis BB-Antti, eli Antti Kurhinen, oli äskettäin otsikoissa saatuaan kolmen kuukauden ehdollisen vankeustuomion pahoinpitelystä ja huumausaineiden käyttörikoksesta.

Nyt nuoren miehen vaalikampanjointi on puolestaan aiheuttanut hämmennystä. Kurhisen blogikirjoitukset ovat saaneet muiden ehdokkaiden kirjoitusten tavoin runsaasti huomiota, mutta Antin kohdalla huomion syyt ovat todennäköisesti hieman toiset kuin muilla ehdokkailla.

– Kansanedustaja-kandidaatti Kurhinen koko komeudessaan (kikkeli kovana) ehdokasnumerolla 175 kertoo kuulumisiaan :)!, Kurhinen otsikoi tuoreen kirjoituksensa.

– Nyt potuttaa normaalia enemmän ja paljonkin koska äskön kirjoitin yhtä putkee tätä kirotun blogia yli tunnin ja kaikki pyyhkiytyi kuin tuhka tuuleen väärän yhen napin painalluksen takia!! Saatanan saatana!!, Kurhinen jatkaa.

– Tosiaankin, kaikki mikä vaan mahollsiat löydät mun kotisivuilta kunhan tutusut vaan niihin tarekemmin ja eri osioihin ;)! Esimerkiksi kuvia ovit tsekata ja antaa niille arvosteluja ja kommentteja täältä.

Edellä mainitun vankeustuomion lisäsi Kurhinen tuomittiin myös maksamaan uhrille korvauksia sekä kivusta ja särystä että kosmeettisesta haitasta yhteensä 800 euroa. Antti Kurhinen ja Henna Kalinainen olivat myös viime vuonna syytettynä huumeiden käyttörikoksesta. Molemmat myönsivät käyttäneensä huumeita julkkisbileissä. Julkkispari vietiin Antin synttärijuhlista putkaan ja poliisikuulusteluihin. Samana iltana heidän oli ollut määrä juhlia synttäreitä yhdessä Tony Halmeen kanssa. Halme löydettiin kuitenkin samoihin aikoihin menehtyneenä.