Britney Spearsin henkilökunnan salainen sopimus vuoti julkisuuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on ollut viime viikkoina kovasti esillä uuden Femme Fatale -albuminsa musiikin merkeissä. Supertähden taustavoimat vuotivat kappaleita ja niiden osia hiljalleen julkisuuteen markkinointimielessä. Pian vuorossa on myös levyn markkinointiin tähtäävä kiertue.

Nyt kiertueen henkilökunnalle laadittu salainen sopimuspaperi on vuotanut julkisuuteen. TMZ-julkaisun haltuunsa saamasta kopiosta käy ilmi, että taustatanssijoiden ja muun väen tulee olla koko kiertueen ajan valmiita huumetesteihin, ja että myös testistä kieltäytyminen voi johtaa välittömään irtisanomiseen.

Vakavien päihdeongelmiensa kanssa taannoin paininut laulajatähti tulee myös sopimuksen mukaan pitää kaukana alkoholista, huumeista ja muista päihteistä. Myös Britneyn musiikkivideolla esiintyneiden tanssijoiden tuli allekirjoittaa sopimus ennen kuvausten alkamista. Amerikkalaiset viihdelehdet ovat vitsailleet, että ilman päihteitä Spearsin kiertueella oleminen ja hänen musiikkinsa kuunteleminen on kiertueväelle vaikeaa.