Chris Brown voi joutua vankilaan – kohtalo tv-kanavan käsissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tällä viikolla kuinka hiphop-artisti Chris Brown sai raivokohtauksen suositun Good Morning America -aamuohjelman studiossa. Räppäri riehui ja rikkoi paikkoja, koska toimittaja rohkeni kysyä häneltä uuden levyn sijaan Rihannan taannoisesta pahoinpitelystä.

21-vuotias räppäri oli jo suoran lähetyksen aikana selvästi suivaantunut, mutta pukuhuoneeseen päästyään hän ryhtyi heittelemään tavaroita. Näkyvin vaurio syntyi, kun Chris Brown heitti tuolin pukuhuoneen ikkunaan, jolloin ikkuna hajosi ja kadulle putosi lasia. Lapsellinen raivokohtaus voi viedä räppärin nyt vankilaan, sillä hän on edelleen ehdonalaisessa Rihannan törkeän pahoinpitelyn takia.

Poliisi on nyt ilmoittanut, että se ei käynnistä asiassa tutkintaa, ellei televisiokanava tee asiasta rikosilmoitusta. Radar Onlinen mukaan kyseessä on sellainen teko, joka voisi viedä Brownin vankilaan suorittamaan loput tuomiostaan siellä. Nyt räppärin kohtalo on siis televisiokanavan käsissä. Parhaillaan odotetaan kanavan mahdollisia toimenpiteitä.