Tässäkö historian karmein pidätyskuva?

Ohhoh! · Stara.fi

Yhdysvalloissa rikoksista epäiltyjen pidätyskuvilla on usein taipumus päätyä julkisuuteen ja internetiin. Pari päivää sitten verkossa nähtiin myös esimerkiksi Tiger Woodsin nykyisen tyttöystävän karu pidätyskuva, jossa kaunotar oli vähemmän mairittelevassa kuosissa.

Nyt Yhdysvalloissa on ihmetelty televisiossa saakka pidätyskuvaa, jota on luonnehdittu historian karmeimmaksi. Kyseessä on Floridan Tampassa pidätetty mies, jota epäillään lapsen seksuaalisesta ahdistelusta Lowry Park Zoo -eläintarhassa. 21-vuotias mieshenkilö on saanut syytteet, mutta tapausta ei ole vielä käsitelty oikeudessa. Hän on kuitenkin myöntänyt syyllisyytensä.

Varsinainen rikostapaus on saanut kovasti huomiota, mutta osansa on saanut myös miehen pidätyskuva. Hänen kasvonsa ovat nimittäin hieman epämuodostuneet, mikä on tehnyt myös pidätyskuvasta poikkeuksellisen. Yhdysvalloissa on kuitenkin pidetty tarkasti huoli siitä, että miestä ei pilkata epämuodostuman takia. Silti juuri pidätyskuva on levinnyt verkossa nopeasti.