H&M-mainoskuvat sensuroitiin liian seksikkäinä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu huippumalli Gisele Bundchen sai vuonna 2009 perheenlisäystä ja palasi hyvin pian takaisin catwalkeille ja muotikuvauksiin. Nyt hän on poseerannut H&M-vaatemerkin mainoskampanjassa, mutta osa kuvista on ollut liian seksikkäitä.

Brasilialaiskaunotar poseeraa myös Suomessa nähtävässä Spring Awakening -kampanjassa todella upeissa asuissa, jotka esittelevät hieman myös paljasta pintaa. Nyt brittiläinen Metro-lehti uutisoi, että Lähi-idän maissa useita kuvia on jouduttu käsittelemään jälkikäteen lisäämällä Giselen ylle valkoinen paita, koska alkuperäisessä kuvassa nähtiin liikaa rintamusta. Alla eräs esimerkkikuva. Asiasta kertoi ensimmäisenä dubailainen La Moda Dubai -verkkosivusto.

Kuvat: H&M

30-vuotias brasilialaissyntyinen Gisele Bundchen on maailman parhaiten palkattu ja maailman rikkain supermalli. Hän tienaa vuodessa noin 25 miljoonaa dollaria. Bundchenilla on hallussaan myös ennätys maailman eniten lehtien kansissa poseeranneena mallina. Hän on urallaan toiminut yli 20 brändin kasvona ja näytellyt elokuvissa Paholainen pukeutuu Pradaan ja Taxi. Gisele on nykyisin naimisissa jalkapallopelaaja Tom Bradyn kanssa, ja pariskunnalla on yhteinen lapsi Benjamin Rein Brady. Aiemmin kaunotar seurusteli pitkään näyttelijä Leonardo Di Caprion kanssa. Taannoin Gisele kertoi kieltäytyvänsä kaikenlaisten aurinkorasvojen käytöstä niiden sisältämien myrkkyjen takia. Siksi hän itse ottaa aurinkoa vain ennen aamukahdeksaa.