Jääkiekkomaalivahdin ihmepelastus hämmentää – katso video

Nettivideot · Stara.fi

Urheilusuorituksissa näyttää aika ajoin olevan mukana jonkinlaisia selittämättömiä henkimaailman asioita varsinkin silloin kun kaikki ei mene aivan suunnitelmien mukaan. Nyt jääkiekko-ottelussa on nähty perin merkillinen tilanne.

Maanantaina Los Angeles Kingsin ja Calgary Flamesin välisessä ottelussa kuvatulla YouTube-videolla nähdään nimittäin kuinka vääjäämättä kohti verkkoa matkalla oleva kiekko kääntyy yllättäen kuin taikaiskusta lähes 90 astetta oikealla ja ohi maalin.

Uskomatonta videota on syystäkin epäilty manipuloiduksi. Video on kuitenkin julkaistu NHL-liigan virallisella YouTube-sivustolla ja sen vakuutetaan olevan aitoa kuvamateriaalia. Selitystä kiekon äkilliselle suunnanmuutokselle ei ole kuitenkaan vielä saatu.