Japanin katastrofi keskeytti odotetut Hollywood-tuotannot

Viihdeuutiset · Stara.fi

Japanin katastrofi on vaikuttanut monin tavoin myös viihdemaailmaan, sillä tapaus liittyy ainakin välillisesti moniin viihdealan asioihin. Esimerkiksi Clint Eastwood joutui siirtämään katastrofielokuvansa ensi-iltaa Japanissa, ja nyt pari muutakin elokuvaa on ajautunut vaikeuksiin.

Kyseessä ovat suurta menestystä saaneet Avatar ja Wolverine, joiden jatko-osat on nyt molemmat laitettu toistaiseksi jäihin siihen saakka että tilanne rauhoittuu. Wolverinen jatko-osan tapahtumat sijoittuvat osittain Japaniin, jossa kuvaaminen ei olisi tällä hetkellä paras mahdollinen vaihtoehto, Entertainment Weekly uutisoi.

Myös Avatar-elokuvan jatko-osan vedenalaisia kohtauksia oli alunperin määrä kuvata Mariaanien haudalla Japanin kaakkoispuolella. Tuotantotiimi ei kuitenkaan halua tällä hetkellä kuvata alueella mahdollisten jälkijäristysten ja uusien tsunamien pelossa.