Miehen ulosteesta tehtiin hajuvettä – katso raju mainoskuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hajuvesissä on usein hieman erikoisia ainesosia, ja viime aikoina myös ihmisen eritteet ovat kelvanneet mukaan tuoksuihin. Taannoin poptähti Lady Gaga kertoi kuinka hänen hajuvedessään on hänen vertaan ja miehen spermaa. Nyt brittiläinen Jammie Nicholas on mennyt hieman pidemmälle.

Hän sai Ulosteen historia -kirjasta inspiraation käyttää omaa ulostettaan hajuveden ainesosana, ja näin sai alkunsa kirjaimellisesti historian paskamaisin hajuvesi. Nicholasin mukaan ulosteella ja joillain kukilla on samankaltainen molekyylirakenne.

– Normaalisti hyviä tuoksuja käytetään peittämään huonot tuoksut, joten ajattelin, että huonot tuoksut voisivat peittää hyvät tuoksut. Minulta kesti viikon ajan saada kokoon hajuveteen tarvittava materiaali, Jammie Nicholas kertoi Vice-lehdelle.

Pullollinen tätä eritettä maksaa asiasta uutisoineen lehden mukaan kaupassa 65 dollaria. Lehti kertoo myös, että tuotetta on valmistettu 85 pullollista, joista 25 on tähän mennessä myyty. Myös tuoksun mainoskuva on herättänyt ihmetystä, sillä tuotteen mainoskuvassa malli näyttäisi olevan ulosteen peitossa.

Surplus