Playboy-kaunottaret kylvyssä keskellä kaupunkia – tuloksena kolareita – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eläinsuojelujärjestö PETA on käyttänyt jo vuosien ajan hyväkseen naisten alastomuutta ajaakseen asiaansa esimerkiksi turkisten vastustamiseksi. Järjestön kampanjoissa on riisunut itsensä alastomaksi jo lukuisat tähdet Pamela Anderson etunenässä. Tuorein tempaus oli sekin keskimääräistä näyttävämpi.

World Water Day -kampanjassaan PETA valjasti nimittäin kauniita naisia kylpemään puolialastomina keskelle suurkaupunkien katuvilinää. Kylpyjä järjestettiin ainakin Los Angelesissa ja Lontoossa. Lontoossa kylvyssä nähtiin Playboy-malleja. Kampanjan tarkoituksena oli kertoa kuinka paljon vettä lihansyöjät kuluttavat verrattuna kasvissyöjiin.

Tempaus sai ohikulkijat ihmettelemään tilannetta ja tapahtumat tallentuivatkin lukuisilla kännykkäkameroilla. Myös autoilijat huomasivat tempauksen, ja heidän huomionsa herpaantuikin ajamisesta siinä määrin, että tuloksena oli peräänajoja. Yksi niistä tallentui myös kuviin, koska se tapahtui sopivasti CBS-kanavan televisiohaastattelun taustalla. Kukaan ei loukkaantunut.