Adriana Lima pani rintaliivit koetukselle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialaissyntyinen supermalli Adriana Lima on valittu pariinkin kertaa maailman haluttavimmaksi naiseksi. Viime vuoden ystävänpäivänä kaunotar asteli alttarille NBA-koripalloilija Marko Jaricin kanssa ja vuonna 2009 hän synnytti perheeseensä esikoisen. Nyt Adrianan on tehnyt paluun julkisuuteen.

Mallikaunotar nähtiin aiemmin runsaasti mainoskuvissa, mutta häiden jälkeen hän on ollut otsikoissa selvästi viime vuotta harvemmin. Tällä viikolla kaunottaren fanien odotus viimein palkittiin, sillä Adriana Lima poseeraa mallikuvissa raskautensa ansiosta uhkeampana kuin koskaan aiemmin. Eilen julkaistuissa kuvissa hänen rintavarustuksensa pullistelee liiveistä.

Bahialla Brasiliassa syntynyt 28-vuotias Adriana Lima äänestettiin vuonna 2005 Askmen.com -julkaisun äänestyksessä maailman haluttavimmaksi naiseksi. Kaunotar on tällä hetkellä maailman neljänneksi parhaiten palkattu supermalli. Aiemmin hänet yhdistettiin rocktähti Lenny Kravitziin, mutta molemmat kiistivät suhteen ja ilmoittivat olevansa vain ystäviä.