Elizabeth Taylor ökyili tyylikkäästi hautaan saakka

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pari päivää sitten pitkän sairastelun jälkeen menehtynyt näyttelijälegenda Elizabeth Taylor saatettiin haudan lepoon jo kuolemaansa seuraavana päivänä. Hänen viimeinen lepopaikkansa on julkkisten suosimalla Forest Lawn -hautausmaalla, jonne haudattiin taannoin myös Taylorin hyvä ystävä Michael Jackson.

Michael Jackson haudattiin taannoin noin 30.000 dollarin kullatussa arkussa, ja nyt myös Taylor sai viimeisen leposijansa varsin arvokkaassa arkussa. TMZ-julkaisu kertoo arkun hinnaksi 11.000 dollaria. Perinteinen juutalaisarkku on julkaisun mukaan rakennettu hienoimmasta mahongista ja koottu erikoisliimalla. Arkussa ei nimittäin ole käytetty lainkaan nauloja. Sisältä arkku on verhottu punaisella sametilla tyynyä myöden.

Elizabeth Taylor menehtyi keskiviikkona sydänkohtaukseen 79-vuotiaana. Sitä ennen hän oli kärsinyt kuukausien ajan sydänongelmista. Ennen kuolemaansa Taylor vietti sairaalassa kuuden viikon ajan. Torstaina iltapäivällä haudatun Taylorin viimeistä matkaa oli seuraamassa sankka joukko faneja, toimittajia ja uutishelikoptereita. Perhepiirissä järjestetyssä siunaustilaisuudessa oli läsnä noin 50 läheistä ja perheenjäsentä.