Faithless jättää massiiviset jäähyväiset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Konemusiikin uranuurtajiin lukeutuva Faithless-yhtye ilmoitti taannoin hajoavansa viidentoista vuoden menestyksekkään uran jälkeen. Bändin viimeiseksi kaavailtu Suomen keikka jouduttiin äskettäin perumaan, mutta innokkaimmat fanit voivat nähdä yhtyeen vielä kerran.

Faithless järjestää nimittäin harvinaisen näyttävän jäähyväiskeikan. Brittibändin viimeinen esiintymisen näkee 8. huhtikuuta jättiyleisö, sillä Lontoon legendaarisessa Brixton Academyssä järjestettävä konsertti televisioidaan suorana lähetyksenä elokuvateattereihin Britanniassa, Irlannissa, Saksassa, Norjassa ja Belgiassa. Suomi ei siis ainakaan vielä ole mukana maiden listalla. Aiemmin vastaavan konsertin on järjestänyt muiden muassa Robbie Williams.

Faithless, eli Maxi Jazz, Sister Bliss ja Rollo, on tehnyt merkittävän uran trancemusiikin uranuurtajana. Bändi on saanut lukuisia hittejä tanssilistojen kärkeen, ja sen tunnetuimpia hittejä ovat muiden muassa Insomnia ja God Is a DJ.