Johnny Deppin pierupilat hämmensivät leffakuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu näyttelijä Johnny Depp ei viihdy kovinkaan hyvin julkisuudessa työnsä ulkopuolella, joten häntä ei tunneta kovinkaan hyvin. Vastanäyttelijöiden mukaan erittäin hauskalla miehellä on kuitenkin huumorintaju kunnossa. Nyt Penelope Cruz on kertonut Jimmy Kimmelin haastattelussa Deppin innostuksesta pierukoneeseen.

– Kaikki varmasti tietävät, että hän omistaa pierukoneen. Hänellä on sellainen, jossa on kaukosäädin. Johnny pilailee sillä monille, mutta ei minulle. No, hän käytti sitä minuun kerran kun kuvasimme dramaattisia lähikuvia Blow-elokuvaan. Hän teki yllättäen ääniä sillä koneella. Minä mietin että kuka se oli. Oliko se äänimies vai kuka? Toivoin, että kukaan ei ajattele että se olin minä. Johnny oli siinä aivan vakavalla naamalla, Penelope Cruz kertoi.

Sama meno jatkui tuoreemman Pirates Of The Caribbean -elokuvan kuvauksissa.

– Nyt hän teki sitä tuottaja Jerry Bruckheimerille sekä ohjaaja Rob Marshille ja kaikille muillekin. Robille hän kertoi, että ei ehkä pysty jatkamaan kuvauksia koska on todella sairas. Sitten hän käytti pierukonetta koko päivän, Cruz lisäsi.