Tämä kirpputoriostos olikin todellinen lottovoitto – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Moni kirpputoreilla käynyt tietää, että joskus niistä voi tehdä todellisia löytöjä. Sellainen oli ehkä mielessä myös brittimiehellä, joka löysi kirpputorilta kuusi vuotta sitten näyttäviin raameihin kehystetyn taulun. Mies teki nimittäin elämänsä kaupat.

Raameihin ihastunut mies osti taulun noin 120 eurolla. Onneksi hän ei ehtinyt leikata taulua irti kehyksistään, sillä kyseessä oli todellinen lottovoitto. Mies säilytti taulua kuuden vuoden ajan kotinsa ullakolla, mutta äskettäin hän huomasi taidekirjassa hyvin samankaltaisia siveltimen vetoja ja ryhtyi selvittämään maalauksen historiaa.

Joen rannassa olevaa taloa esittävä taulu oli nimittäin todennäköisesti maineikkaan ranskalaisen Paul Cezannen maalaus, jonka arvo olisi asiantuntijoiden mukaan huutokaupassa jopa 50 miljoonaa euroa. Nimettömänä pysyttelevä mies haluaa kuitenkin odottaa vielä maalauksen tarkempia tutkimuksia.

– En vielä yritä miettiä mitä tekisin saamillani rahoilla. En aio haastaa kohtaloa, northamptonilainen mies kertoi The Sun -lehdelle.