Uskomaton tapaus: Lammas synnytti koiran – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kiinasta kantautuu usein perin merkillisiä uutisia, joiden todenperäisyyteen on syytä suhtautua hieman varauksella. Tuorein tapaus on lajissaan ennenkuulumaton, sillä lehtiväitteiden mukaan lammas on synnyttänyt koiran.

Brittiläinen Metro-lehti uutisoi kiinalaisesta tapauksesta, jossa on syntynyt kirjaimellisesti todellinen lammaskoira. Sikäläinen lammaspaimen Liu Naiying kertoo yllättäen huomanneensa, että lampaan synnyttämä jälkeläinen muistuttikin enemmän koiraa kuin lammasta. Katso kuvat tästä. Mies ei nähnyt varsinaista synnytystä, mutta hänen mukaansa emo nuoli märkää poikasta aivan kuin vastasyntynyttä jälkeläistään.

– Olin paimentamassa lampaita, kun huomasin erään niistä nuolevan vastasyntynyttä ruohikolla. Se oli vielä märkä. Kun menin lähemmäksi tarkistamaan tilanteen, sain shokin kun huomasin sen näyttävän todella oudolta. Se oli kuin sekoitus lammasta ja koiraa. Säikähdin, koska olen paimentanut lampaita 20 vuoden ajan enkä ole koskaan nähnyt tällaista, Liu Naiying kertoi Metro-lehden mukaan.

Paimenen mukaan vastasyntynyt käyttäytyy ja leikkii aivan kuin koira. Nyt ”lammaskoirasta” on tullut suosittu paikallinen nähtävyys, sillä Fugun alueelle Shaanxiissä on tullut runsaasti ihmisiä katsomaan pienokaista. Eläinlääkärien mukaan kyse on vain epämuodostuneesta lampaasta, eikä siis lainkaan koirasta.