Lihonut teinimissi sai kruununsa takaisin oikeuden päätöksellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on viime vuosina tullut jo lähes tavaksi taistella erilaisista missititteleistä oikeudessa. Järjestäjien riistämien missikruunujen ja -tittelien kohtaloita on nimittäin ratkottu jo useaan otteeseen tuomioistuimissa. Nyt oikeus on palauttanut teinimissin kruunun.

17-vuotias Damonique Ramirez menetti taannoin missitittelinsä lihomisensa, sopimusrikkomusten ja huonon käytöksen takia. Ennen tittelin viemistä häntä vaadittiin laihduttamaan ja saapumaan sovittuihin tapaamisiin ajoissa, mutta tuloksia ei syntynyt. Tammikuussa hän saapui bikinikuvauksiin niin pyöreänä, että kuvat olivat käyttökelvottomia. Neitokainen ei kuitenkaan tyytynyt missipomojen ratkaisuun, vaan haastoi heidät oikeuteen ja vaati titteliään takaisin, San Antonio Express uutisoi.

Viikon kestäneessä oikeudenkäynnissä valamiehistö katsoi, että teinimissin sijaan kilpailun johto oli rikkonut sopimusta riistäessään tittelin. Missiorganisaation johtaja Linda Woods kertoi lehdelle, että ei suostu jatkossa edustamaan Ramirezia missikilpailuissa. Samalla hän totesi pitävänsä oikeuden ratkaisua vääränä, koska se osoittaa nuorille, että sopimuksia ei tarvitse noudattaa. Missitittelin palauttaminen tarkoittaa sitä, että Damonique Ramirez voi nyt kilpailla myös Miss Texas ja Miss America -kilpailuissa.